2014. augusztus 10., vasárnap

#18.kritika- Halálos ágyamon-a halál kapujában/ #19.kritika- ...Hope And Love.../ #20.kritika- The Beautiful and me

(x)
Kinézet:

Határozottan azt mondom,hogy tetszik a fejléc is,és az egész design.Többet nem is nagyon mondnék hozzá,mert szerintem jó minden úgy,ahogy van.

Bejegyzések:

Tartalmilag nekem tetszik.A fogalmazásod szerintem nagyszerű,részletes és bő a szókincsed is,valamint nem követsz el szóismétlést. Arra figyelj oda,hogy a kötőjelek előtt és után is hagyj szünetet.Azt hiszem ennyi mondanivalóm lenne ezzel kapcsolatban.

További jó blogolást! :)


(x)
Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik,minden tökéletes rajta,precíz munka!A háttér egyszerű,de szerintem illik hozzá. Ami a modulokat illeti,nem vitted túlzásba,de minden megvan,ami fontos,szóval ezzel nincs probléma.

Bejegyzések:

Azt tanácsolom,írj inkább nagyobb betűkkel,úgy sokkal kinézhetőbb lesz.Van pár vesszőhiba, azt javasolom, hogy mielőtt közzéteszel egy bejegyzést,olvasd át,és javítsd ki a hibákat!

További jó blogolást!



(x)
 Kinézet:

A fejléc/kép szép,viszont a háttér jobban illene hozzá,ha az egész kép fekete fehér lenne.De így se rossz. Szerintem használj különféle kódokat,mindenképp feldobná a blogod kinézetét.Hiányolom a Rendszeres olvasók modult,és egy Összes oldalmegjelenítés modul sem ártana.Más mondanivalóm nem nagyon van,a színek összeillenek,szóval a kinézettel szerintem nincs olyan nagy probléma.

Bejegyzések:

Első ránézésre azt kell,hogy mondjam,hogy mivel apró betűvel írsz,kevésbé átlátható a külalak.A fogalmazásoddal kapcsolatban csak annyit tudok mondani,hogy nagyszerű!Részletes,nem követsz el szóismétlést és a szókincsed is bő.Helyesírási hibát nem láttam,szóval ezzel sincs probléma.

További jó blogolást! 



1 megjegyzés: