2015. május 10., vasárnap

Kritika-Képek blogokra//Cintia


 
 
 
Kinézet: Ha valaki rámegy a blogodra egyből az ugrik be neki hogy egy egyszerű és egy amatőr blogról van szó,és egy nagy lendülettel fogja megnyomni a piros x-et.A fejléc nincs a helyén és túlzsúfolt,és szintén nagyon egyszerű ami néha jó de ebbe az esetbe nem.A bejegyzéseid között van olyan ami felhasználható,de van olyan ami számomra nagyon felesleges.A színek nagyjából passzolnak.A fejlécen a cím nekem nem nagyon illik bele ebbe a szürkés fehéres rózsaszínes szín világba mert kicsit élénkebb mint a többi.Ajánlatos lenne ha kérnél  egy blogot, és kérnél egy teljes átalakítást így majd mindenki szívesen tér nap mint nap vissza a blogodra, és nem lesz se egyszerű hanem egy szép és igényes blog.Ha jól tudom egyedül vezeted a blogot,így az  is ajánlatos hogy felkeress vagy hirdess felvételt így nem kell majd mindent neked csinálni.
 
Ez az én véleményem,remélem nem sértettelek meg és hogy majd megfogadsz pár jó tanácsot.Sok sikert a blog vezetéshez,és köszi hogy engem választottál!:)
 
 
 

Gif(ek)-Cintia

 
Jesy  | via Tumblr
<3
●●
life goes on on imgfave
💋xxx
Tumblr
Ashley Benson cry
Hold on
.
Untitled
Untitled | via Tumblr
1d
 
 
                                   

Infók. Olvasd el kérlek, FONTOSAK!

Sziasztok! Ahogy a címből is látjátok pár fontosabb-szomorúbb infót hoztam nektek! Három dolgot szeretnék csak mondani. Aki elolvassa annak köszönöm:) Nos az első az lenne, hogy Anastasia Jones kilépet egy időre a csoportból. Nem volt sajna ideje a blogra, de egyet megígért, ha tud vissza tér hozzánk:) Remélem:) Nagyon örültem neki, hogy Ő itt lehetett velünk! Sok mindenben segített nekünk. A munkái is nagyon szépek voltak, de leginkább az tetszett benne, hogy segítő kész volt! :) Remélem ha olvassa ezt a bejegyzést, akkor örülni fog neki és ha tudd vissza tud, majd jönni szerény kis otthonunkba:)). A második az lenne, hogy: kellenének még szerkesztők a blogba! Szemügyre vettem jobban a blogot és volt olyan szerkesztő, aki nem is volt aktív sem és nem is jelenkezet, hogy mi lehet vele, így csak megint 5 (akik aktívak)  maradtunk és legalább jó lenne, ha max 8 lennénk, hogy kicsit több dolgot tudjunk közzé tenni nektek! A harmadik pedig nem mást mint, hogy új kritika író érkezett hozzánk! Tőle is lehet rendelni! Szívesen várja chatbe vagy e-mailba a rendelést! A fontosabb dolog: Azt még elszeretném mondani, hogy tudom, hogy páran kértetek tőlem kritikát is, de nem nagyon tudom még arra koncentrálni, mivel jönnek rendelések is és néha pár nap alatt kell megcsinálnom nekik, mert sürgős nekik vagy nem tudom. Két blog van még hátra,akik kérték tőlem krtikát. Ha nekik megfelel, nem baj ha kicsit késnék még vele??? Vagy inkább jobb lenne ha másnak adnám pl: Cintinek át adnám őket? Szerintetek? Mi legyen? Aki kérte tőlem a kritikát az jó lenne, ha válaszolna nekem itt a kommentbe! Már csak két hetet kell várni, hogy ki tudjam rakni a kritikákat, mert utána ballagásra fogunk gyakorolni a sulimba és csak akkor érek rá olvasgatni! Remélem megértitek. Addig is várom a válaszotokat és a rendeléseteket, ha szeretnétek kérni! Még van helyem és az belefér az időmbe!  Ha szeretnétek valamit írjatok chatba!

Addig is puszi:


Új szerkesztő!:)

Sziasztok!
Cintia a nevem,és amint a címből is lehet látni én leszek az új szerkesztő.Egy véletlen csoda folytán letten ennek a blognak a szerkesztője.Tőlem kritikát kérhettek illetve rendelhettek.
Igyekszem minél hamarabb teljesíteni a kéréseiteket,és megfelelni nektek és a szerkesztő társaimnak.Remélem nem okozok csalódást!Pár hibát legyetek kedvesek majd azért elnézni nekem!:)
Sziasztok!!!:)