2014. június 4., szerda

Rendelj!

Sziasztok,ha szeretnétek kritikát,fejlécet,designet..stb nyugodtan írjatok csak nekünk! Kérhetek bármit ami kell. Kérjétek tőlem,ElliCat-tól (Esther) vagy ~Dói-tól! Ne féljetek ők se harapnak! ;) Baloldalon mindent megtaláltok, nézetek körül és rendeljetek! Addig is szép estét mindenkinek, ha tudok holnap jelentkezem vagy még ma! Kitudja.:))

#4 Kritika-Riana élete

Raina élete
Riana élete (x)

Kinézet:A fejléc nagyjából tetszik, de néhány dologba bele tudnék kötni.A háttér szép lila, a fejlécen a baloldali lány is szép de a többit lecserélném.A betűtípus is nagyon nagy.Vagy rendelj egy másikat vagy ezt hozd rendbe.A háttér nem illik össze a fejléccel valami lila jobban mutatott volna vele.Betűtípust is lecserélném és a szereplőket egy új oldalra raknám vagy szépen elhelyezném.
10/5

Történet: E/3 személyben írsz, ami nekem kicsit furcsa.A történet nekem még is egy kicsikét tetszett.:) Szépen írsz, de néha érthetetlenül.Mikor az első részt kezdtem elolvasni a végén mikor Riana kikísérte Colint akkor Riana lába hogy sérült meg? Vége nekem nem nagyon eset le, hogy mi történt benne, talán hatodjára olvastam el akkor kezdtem megérteni hogy mi volt.Na mind1.A történeteddel minden rendben van.Amikor kommunikálnak egymással Rianáég én rendesen leírnám, azt hogy kimondja-kinek ,és nem húznám ki színessel!
10/6

Összegezve 20/11.Szerintem fogad meg a tanácsaimat!Rendelj fejlécet ha gondolod designet.A betűtípust pedig rakd át valami jobbra.Jó a történet, ha kell ne hagyd abba.Szerintem írj sokkal érdekesebb részeket és rakd ki valami blogos oldalra, hátha benéz valaki és feliratkozik hozzád!

Ne haragudj ha megsértettelek, remélem nem haragszol!(?) :)
És bocsánat a késés miatt!