2015. március 20., péntek

Kritika - Anastasia Jones

Story's
Story's (x)
Csak a Démoni Szerelem történetről írok!

Kinézet: Már kezdhetjük az alap sablonnal. A Travel sablon nagyon nem jó választás, és nagyon előnytelen. Ajánlom, hogy cseréljétek ki az Egyszerű sablonra, vagy legalább az Állati kft.-ra. Jó lenne, ha eltüntetnétek a zenelejátszót, mivel nem hiányzik az oda, mivel ha aki olvasni akarja a blogot, és pont zenét hallgat, elég zavaró. Erről ennyit.
Amikor először megnyitottam a blogot, az jutott eszembe, hogy miért kellett ilyen nagyra beállítani a szélességeket. Kisebbre is le lehetne venni. A fejléc pedig nem valami jó. Talán el is menne, hogyha jobb képeket használt volna az, aki készítette, és más betűtípussal. Illetve a fehér keret nélkül, vagy bármi is legyen az. 
A bejegyzés betűméretet vegyétek kisebbre, habár majdnem minden bejegyzésnél más, elég lenne egy sima betűtípussal és normál betűmérettel bejegyzéseket írni. A moduloknál csak az elrendezéssel nem vagyok kibékülve, én igy rendeztem el volna őket:
-Menü
-Cimkék
-Saját bloglista
-Feliratkozók
-Oldalmegjelenitések
-Blogversenyek

25/15
Történet: Az első fejezet nekem nagyon nem volt tiszta, nagyon zavaros volt, főleg a cselekményváltozásokat illetően. Próbáljatok egy kicsit érthetőbben fogalmazni! De figyelemfelkeltő volt, és szerencsére nem sablonos, de várni kellett volna még egy kicsit azzal, hogy Alex-nek ennyire megtetszett Jane. Igazából az alapsztori jó, csak a  fogalmazáson és azon kellene még csiszolni, hogy hová teszitek ki a vesszőket. És még azt tudom ajánlani, hogy lassabban haladjatok a cselekményekkel. Ezeken kívül minden rendben van a történettel.

25/20
Összesen: 50/35
További sikereket! :)