2014. július 31., csütörtök

10#Kritika-Sötét Angyal

Sziasztok. Ismét itt vagyok. A mai napon értem rá ezért ma de lehet holnap ha esetleg nem végzeknék vele, írom meg mindenkinek a kritika kérését. A PNG képeket megcsinálom, mert úgy látszik még se png képben vannak meg adva. Szóval kész is lesz az is. Talán még jelentkezek ma mással is, de nem olyan biztos. Rendelni szeretnétek írjatok bátran. KÓDOS DESIGNET ÉN IS VÁLLALOK, HA KELL! :) További szép napot! :)
Sötét Angyal (x)

Kinézet: A fejléc nekem nem annyira tetszik. Én Niallt nem oda raktam volna. Szép lenne maga a fejléc, de mégsem. Ha magyar címet adsz egy blognak, akkor magyarul legyen leírva a fejlécen a cím, ne pedig angolul, vagy-ez-vagy-az legyen, ne mind a kettő! Látom kék-lila-fekete színt használtál fel a háttérnek. Ha kevered ezeket a színeket, szép és jó, de akkor szép legyen amit kiszeretnél hozni belőle! Szereted ez a három színt? Akkor mutasson szépen! A háttér nekem nem tetszik. Legyen vagy lila vagy kék színű. A fejlécnél a hátteret azt ilyen bordóra csinálnám, és a szövegnél is. (Ha természetesen marad a fejléc.Ha cserélsz, akkor a fejléchez passzoljon minden!)
10/3

Helyesírás: Van pár elgépelés. Olyan helyekre raksz veszőt, ahova nem kell, ahol pedig kellene ott nincsen. Pontokat néha nem raksz a mondat végére! Erre figyelj jobban!

Történet: Maga a történet tetszik, bár először nem értettem, hogy most mi van. De ahogy kezdtem olvasni, jobban megértettem. Harry Potteres-One Direction-os blogot írsz, ahol az 1D is varázsló lesz. Ez szép is jó. Jó hogy kicsit újítótál és más szereplőket is belecsempésztél a blogba, mert már kicsit hanyagolják az 1D-s blogokat az olvasok. Már nincs meg az a rajongás. Szeretjük őket az igaz, de majdnem mindenki 1D blogot ír. Akár fanfiction akár sima. Nehéz olyan blogot találni ami kicsit egyedibb és érdekes az olvasó számára. Na, térjünk vissza inkább erre. Tetszik az írásod, szép a fogalmazásod. Ha egy kicsit alakítasz a blogon, talán jobban felfigyelnek rád, mivel jól írsz és ha pont kifogsz egy olyan embert aki H.P és O.D is szereti akkor nagy sikered lesz.:) 
10/9
Összegezve:20/12

Bocsánat ha bármivel is megbántottalak, nem volt szándékos! További jó blogolást és sok sikert a későbbiekben!