2014. augusztus 2., szombat

#11.Kritika- Egy perces írások, #12.kritika-Meglátogat a halál, #13.kritika-FreeStyles Flash

(x)
Kinézet:
Az első dolog,amit észrevettem,az az,hogy nincs fejléc.A második viszont az,hogy az egész túl fehér,de nekem bejön. Ahogy mondani szokták egyszerű,de nagyszerű. :) Annyira a fejléc sem hiányzik :)

Történet:
Ahogy a kinézet,a történetek is elnyerték a tetszésem.Annyira jól bele lehet élni magunkat. :) Remélem,hogy nem hagyod abba. :)


(x)
Kinézet:
Jaj annyira szép.Az egész könnyed és egyszerű. Jó az oldalsáv is és minden modul.És egy plusz pont,hogy külön van fejezetek oldal,mert így könnyebb megtalálni.

Történet:
Tehetséges vagy,olyan író,akinek a könyvét is szívesen megvenném,minden csodás a történetedben, bár kicsit hasonlít egy filmre,amit a minap láttam.(A címét már nem tudom) Persze kétlem,hogy hasonlítana a filmre a történeted,olvastam és szívesen olvasok olyat,aminek film alapja van,szóval ezért senki nem szólhat.
Sok sikert,új olvasóval gazdagodtál!


(x)
Kinézet:
Ez a kinézet kifejezetten tetszik.Szépen harmonizál minden,így nemigen tudok belekötni.Tetszik.Egyedüli hibája,hogy kicsit túl lila,de ennyi.

Történet:
Jó dolog,hogy szereted a divatot/csajos dolgokat.Van is hozzá érzéked,olyan dolgokat is észreveszel,amiket talán más nem.Ne add fel,foglalkozz vele komolyabban,mert ügyes vagy.