2015. március 31., kedd

31Kritika-Tell me in my eyes! , 32Kritika- There is no direction

Tell me in my eyes!
Tell me in my eyes! 

Kinézet: Legelső benyomásra nagyon tetszik.Szép letisztult és igényes, bár tudok egy két dologba belekötni, mind pl. a szövegnek a méretébe.Nekem nagyon kicsinek tűnik, egy kicsivel nagyobbra állítanám őket. A fejléc nagyon szép megy mindenhez.

Történet: A történet jól megvan írva. Már egyszer betévedtem a blogod, de akkor még a prológus volt kint. Elolvastam. Szerintem a prológust inkább hívnám bevezetőnek, mint prológusnak. De így is jó volt, mivel megtetszett és feliratkoztam! ;)  1 rész. Jól leírtál mindent, figyeltél a részletekre, mindent pontosan körbe írtál. Szerintem nincs baj. A végén kicsit elgondolkoztam, hogy ki is az a Thomas, de megnéztem a szereplőket és megláttam hogy az 5SOS-ről szól a blog.:) Én is kedvelem őket, bár nem mondanám nagy rajongónak magam, néha-néha meghallgatom a zenéjük, de csak ennyi. Bár, ez, nem is ide tartozik:D Namindegy.

Ügyes vagy! Csak így tovább! :)
További szép blogolást!

There is no direction
There is no direction
Kinézet: Maga a kinézettel nincs nagyon bajom, csak a színek össze rakásával. Nekem túl világos kékek oldalt a menük, én inkább hasonló színűre csinálnám, mint a többi kék szín. Rózsaszín?!? Komoly?!? Ha lehet akkor össze illő színeket használj, amik passzolnak! A fejléc kicsit ijesztő, de egész jól sikerült.

Történet: Mivel, csak a prológus van kint, nem tudok sokat mondani. Ahogy elkezdtem olvasni nagyon megindító volt, és ez nagyon megtetszett. Én is sajnálom, hogy kilépet Zayn a bandából, szerintem nem gondolta senki sem, hogy ez lesz. Nem tudom mi lesz a többiekkel, megérteném őket is, ha mondjuk ők is valamikor szét válnak. Ki tudja.(?)  Jó ötletnek tartom, hogy ezt a blogot elkészítetted.:) 

Későbbi folyamán lehet benézek még egyszer-kétszer, de nem ígérem ;) 

További jó blogolást! :) 

Remélem nem sértettelek meg titeket, nem volt szándékos! :)