2014. május 17., szombat

#2 Design

Sziasztok ismét egy design átalakítással érkeztem.Még jelentkezni fogok holnap 2 kritikával.Bocsánat ha holnap hozom nektek!:/ 
Előtte 

 Utána 
I'm Warrio  (x)
Véleményeket várom!

#1 Kritika-Midnight Memories.

Sziasztok.Íme, itt van az első kritikám.:) Remélem,tetszik majd.

Midnight Memories
Midnight Memories (x)

Kinézet:A fejléc tetszik.Nagyon szép,bár a fiúkat halványítottam volna egy kicsit.A háttér viszont nem tetszik.Nem baszol össze a fejléccel.Valami rózsaszín, vagy barnás szín passzolna hozzá.A modulokat is máshogy raktam volna. pl.:így:

*Drága Olvasóim 
*Chat
*Blogarchívum 
*Cserék
*Összes oldalmegjelenítés
*Magamról

A fejezetek hosszúsága nagyjából jók,de tedd őket sor-ki-zárt-ra! Szerintem, sokkal szebenne néz ki egy blog, ha a szövege sorkizárt.Összegezve: tetszik a fejléc,de a hátteret lecserélném!
10/7

Történet:A történet tetszett, bár találtam hibákat/vesző hibákat néhol-néhol.1,2,3,4 rész nekem kicsit túl rövid volt.A negyedik részben nem értettem egy dolgot.Ha, Barbi apukája elviszi őket kocsival a buszmegállóhoz, akkor ennyi erővel miért nem vitte el őket a buliba?Na mind1.Prológus nincsen, amit nagyon hiányoltam is, egy kicsikét.
Összegezve: a történet jó,bár hiányoltam a prológust.
10/6

Összesen:13 pont.
Remélem,nem bántottalak meg.Szerintem a történet jó,de a hátteret lecserélném azért,de ha neked tetszik maradhat.:) További szép blogolást.