2014. november 23., vasárnap

#27-Hanna Malfoy története, #28-Árnyékban a fény /Betty

Sziasztok, ahogy látjátok kritikával érkeztem. Először is, bocsánatot szeretnék kérni Bizsuu-tól és Hanna-tól, hogy ilyen későn hoztam a kritikájukat..és hát, ahogy látjátok, nem is nagyon hosszú kritikát írtam...Na mind egy ez is valami végül is, nem? Na, nem is húzom tovább az időt. Később még talán jelentkezek. Bye!

Árnyékban a fény (x)

Fejléc: Nos, hol is kezdjem..A fejléc tetszik, de pár apró hibát találtam benne. Dylan mellett a lány nagyon homályos, ezen változtass. Maga a fejléc szép, de nem a legjobb.

Design: A design nem szép. A háttér nem illik a fejléchez. És a színek is össze-vissza vannak rakva. 

Történet: Nos, a történeted nagyon tetszett. Bár nekem kicsit ismerős volt. Lehet még régebben rá találtam a blogodra és azért volt ismerős.Igen! :) Történetben kicsit megsajnáltam Isacot. A karakterek is jól megvannak formázva.:)A fogalmazásod is rendben van. Jól írsz. Szerintem több olvasód is lehetne.:) Ahogy látom elég régen volt már rész...Én még szeretném olvasni a blogodat!:) Remélem, azért folytatod még a történetet!
Ha kell, kérj blogajánlót, vagy hirdessed a blogodat, hogy többen látogassák!
Várom a folytatást! Egy új rendszeres olvasod van! ;) 

20/13

További Sok sikert! 

Hanna Malfoy története (x)

Fejléc: A fejléc nagyon szép! Szépen ki lett dolgozva. Többet nagyon nem tudok róla mondani. Úgy jó ahogy van.

Design: Mikor megnyitottam a blogot, már más design nyílt ki előttem, szóval más lesz a véleményem erről is.:) Hát ez a design már nem annyira jött be nekem, mint a másik. Szép lenne, de én inkább a hátteret is barnára készítettem volna el. A modulok nagyon szépek, minden a helyén van.:) 

Történet: Bevallom nem nagyon vagyok oda a HP-FF-ért, de ez a blog nagyon tetszett! Szépen fogalmazol! Nagyon tetszik a történeted.:)  Hát nem igazán tudok mondani mást.:) (ezért bocsi, hogy csak annyit írtam)

Tudom, kicsit rövidek lettek a kritikák, de most egyenlőre ennyi jutott eszembe. 

20/18 
További sok sikert!