2015. április 1., szerda

FEJLÉCVERSENY!

Sziasztok! Arra gondoltam, hogy most rendezhetnénk egy fejlécversenyt, ha gondoljátok.:) Jelentkezzetek sokan! Puszi: Betty


Fejlécversenyre lehet jelentkezni! 2015.03.26.-től-2015.04.20.-ig Minden kedves versenyzőt szeretettel várunk! 

Feltételek: Nincs más dolgod mint: Készíteni egy neked tettszó fejlécet, a mi You Drive Me Crazy feliratunkkal. A te fantáziádra bízzuk, de tavaszias hangulatú legyen! A fejléceket e-mailba várom: (klement.bettina@freemail.hu) (a tárgy legyen fejlécverseny, hogy tudjam!) A blogra nem kötelező feliratkozni, de nem fogunk külön szólni, ha esetleg helyezést érsz el. A fejléceket szabályok szerint pontozzuk a szerkesztő társaimmal. Szeretettel várunk minden embert! :) A versenyen max 3 ember kell részt venni e, hogy elkezdjük a versenyt! 

Helyezések: 
I.Helyzet 1 hónapig kint lesz a fejléce a blogunkon. ( ha designet is tud, megcsinálhatja, ha gondolja, de nem szükséges!) + fejléc-design-trailer-könyvborító a blogjára, akitől szeretne.

II.Helyezet 4 hétig kint lesz a fejléce a blogunkon. ( ha designet is tud, megcsinálhatja, ha gondolja, de nem szükséges!) +fejléc-design-könyvborító a blogjára, akitől szeretne.

III.Helyezet 2 hétig kint lesz a fejléce a blogunkon. (ha designet is tud, megcsinálhatja, ha gondolja, de nem szükséges!) +fejléc-design a blogjára, akitől szeretne. 

Ezt a képet rakjátok ki a blogotokra linkkel együtt!  


Sok szerencsét! 

YDMC CSAPATA