2015. május 10., vasárnap

Kritika-Képek blogokra//Cintia


 
 
 
Kinézet: Ha valaki rámegy a blogodra egyből az ugrik be neki hogy egy egyszerű és egy amatőr blogról van szó,és egy nagy lendülettel fogja megnyomni a piros x-et.A fejléc nincs a helyén és túlzsúfolt,és szintén nagyon egyszerű ami néha jó de ebbe az esetbe nem.A bejegyzéseid között van olyan ami felhasználható,de van olyan ami számomra nagyon felesleges.A színek nagyjából passzolnak.A fejlécen a cím nekem nem nagyon illik bele ebbe a szürkés fehéres rózsaszínes szín világba mert kicsit élénkebb mint a többi.Ajánlatos lenne ha kérnél  egy blogot, és kérnél egy teljes átalakítást így majd mindenki szívesen tér nap mint nap vissza a blogodra, és nem lesz se egyszerű hanem egy szép és igényes blog.Ha jól tudom egyedül vezeted a blogot,így az  is ajánlatos hogy felkeress vagy hirdess felvételt így nem kell majd mindent neked csinálni.
 
Ez az én véleményem,remélem nem sértettelek meg és hogy majd megfogadsz pár jó tanácsot.Sok sikert a blog vezetéshez,és köszi hogy engem választottál!:)
 
 
 

1 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm a kritikát.. Dehogy sértettél..:) Úgy gondoltam majd nyáron elintézem a dolgot.. Sajnálom hogy csak most néztem meg.. De minden a feje tetején áll..:D

    VálaszTörlés