2015. március 30., hétfő

Zayn Malik kilép a One Directionből?! - Vani

Mai kis "cikkemben" a kedvenc bandámról (One Direction) és egyik tagjáról lesz szó, Zayn Malikról, hisz ennyi tisztelet minimum jár neki. Elég megosztóak a vélemények róluk, de abban mindenkinek egyet kell érteni, hogy immár öt éve ők a leghíresebb fiúbanda a világon.

Nagyon nagy rajongó vagyok, és ez gondolom feltűnt már. De erről még az is hallott, aki nem rajongó, hisz ezzel van tele minden internetes portál (Twitter, Instagram, Tumblr, Facebook...) .

Zayn végleg kilépett a One Directionből több millió lány bánatára. a banda nem fog feloszlani, báris a menedzserük ezt nyilatkozta. És Zayn is. Remélem még jó sokáig együtt zenélnek. Sokan úgy nyilatkoztak, hogy Zayn egy oszlopos tagja volt a One Directinnek- amiben nem kételkedek, és, hogy a legkülönlegesebb is- ebben is teljes mértékben egyetértek, és olyat mondott néhány "rajongó", hogy a banda nem fog sokáig működni, mert ezzel a hiánnyal nem tudnak megbírkózni- na ez volt az, amiben nem értek egyet. Igenis erősek, és volt már nagyobb gondjuk is, amit átvészeltek együtt. A legújabb hírek azok, hogy Harry Styles próbálja összetartani a bandát és ösztönzi őket a további munkára. Ráadásul állítólag már készülőben van az ötödik albumuk is.

Zayn azt nyilatkozta egy interjún, hogy egy normális 22 éves ember életét szeretné élni az 5 felejthetetlen év után, valamint egy kis nyugalomra van szüksége. Azt is mondta, hogy nagyon örül, hogy megismerkedhetett négy ilyen csodás emberrel. Persze a másik négy fiú (Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson és Harry Styles) mindenben támogatják, sőt még egyik koncertjükön meg is siratták. Már arra is volt példa, hogy koncertről késtek azért, mert Zaynnel skypoltak.

Nem csodálom, hogy Zayn így döntött, mert már azért voltak előjelei a dolgoknak. A majdnem öt év alatt mindig ő volt a rossz, nagyon sok dolgot mondtak róla, többek között, hogy füvezik vagy dohányzik. Már az utóbbi időben kedvetlen is volt.

Mindenesetre én nagyon sajnálom, hogy egy ilyen csodás ember távozott a One Directionből. Ennek ellenére sikeres jövőt kívánok neki is és a megmaradt tagoknak is. Már régóta terveztem, hogy megírom ezt a posztot, de most gyűltek össze a gondolataim. Szerintem teljes mértékben megért ennyi szót.

Ja igen. Az a hír is kering a világhálón, hogy Zayn Malik bármikor visszaléphet és állítólag június 23-án meg is teszi. Legalábbis egyik számukban rappelni fog. Zayn meg a rap. Na mindegy.

Zayn Malik. Ő egy csodálatos ember, szeretetteljes, aranyos és persze helyes. Bármi történjen is, mi Zayn bármiben támogatunk!!!! <3 <3

Nagyon sok ölelés: Vani

FŐ FORRÁS: Dare to Dream, LisBeth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése