2015. március 30., hétfő

Kritika #29 Your music is my reason for everything, #3o Words In The Wind,

http://idontknowwhyiloveusomuch.blogspot.hu/

Kinézet:

Fejléc: Összességében nekem bejön, igényes munka. Nekem tetszik ez a nem png mód. A cím is jól látható és olvasható. Sőt külön tetszik ez a két betűtípus. Nem láttam benne semmi kivetnivalót, nagyon tetszik.

Design: A háttér színe harmonizál a fejléc színével, ami nagyon jó. A dátum színe és a mérete is jó. Hát ennyit a design-ról.

Történet:

Szöveg: A választékosan és helyesen van leírva. De némelyik mondatot egy kicsit túlbonyolítottad, és ajánlom, hogy ezt ne tedd.

Cselekmény:  Az egész történet gondolom a későbbiekben a Jonas-ékról fog szólni, de aki esetleg nem szereti őket, azoknak így is tetszeni fog. A történet kicsit titokzatosan kezdődik, de ez legalább eddig (!) nem fanfiction. Az események követik egymást, cseppet sem unalmasak. Szerintem minden korosztály olvashassa. :)

1o/1o 

Kifogástalan blog,és minden csakis az írónak köszönhető. 
Rengeteg további ötletet, és feliratkozót kívánok. 


http://wordsinthewindfromniall.blogspot.hu/2014_11_01_archive.html
Kinézet:

Fejléc: Szerintem nagyon üres, hiányolom róla az olyan dolgokat, ami kapcsolódna a történethez. Gondolom, sokaknak többet mutatna, ha például a fejlécre ráraknád a focicsapatot.

Modulsáv: A  modulsáv szép és rendezett, így mindössze nem tudok belekötni semmibe.

Háttér: Sokan nem tartják szépnek az egyszínű, egyszerű háttereket, csak az ilyen mintájú, olyan mintájú, ilyen színes olyan színes képeket. Az azért nem jó, mert elvonja az ember figyelmét, és nem tud a történetre koncentrálni.

Bejegyzések: Nincs gondom se a betűtípussal, se a tartalom olvashatóságával. Nincs tele képekkel, ami jó. A fejezet nem rövid, de lehetne duplája is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése