2017. február 14., kedd

Kritika Fáradt lélek

Fáradt Lélek [Lewis Hamilton]

Kinézet: A fejléc különösen tetszik. Tükrözi a lány életét, hogy mennyi mindenen ment keresztül. Annyi észrevételem van, hogy a Fáradt szót, ha egy kicsit jobbra húzná talán jobb lenne mert nagyon belelóg ott a sötét részbe. Ehhez a fejléchez nem igazán illik ez a sablon. Egy Légiest vagy egy Utazást jobban eltudnék képzelni.

Történet: Felkeltette az érdeklődésem, hogy Oroszországból indul a történet.   Nem akarom lelőni a történetet annak aki még nem olvasta, de a szülőket nem értem.  Meg azt amikor elmegy Elena és az apja az anya hol marad? Lehet, hogy az én szövegértésemmel van baj, mindegy. A Forma-1 részéhez nem igazán tudok, hozzá szólni ugyanis nem követem nyomon az eseményeket.

Összességében: Nagyon jó blog, azt az egy - két dolgot amit mondtam a kinézettel kapcsoltban vagy megfogadod, vagy nem ez már a te döntésed.

Sok sikert és olvasót kívánok a továbbiakban.

Rebecca Cooper

3 megjegyzés:

  1. Koszonom, a fejlécen újra fogom csinalni a feliratot.
    Amikor Elena elmegy, akkor az anyukája otthon marad, az apukája pedig eleve Angliában van :)
    Mégegyszer koszonom <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. helló
      Egyszerű és megbízható hitel ajánlat
      Minden pénzügyi igényét a pénzügyi szervezet támogatások több rövid távú és hosszú saját hitelek kezdve 3000 euró 10.000000 euró valaki komoly, megbízható és becsületes ki akar-hoz kap a hitel. Az én-m kamatláb 2-4 %, attól függően, hogy a kölcsönzött összeg. Több mint 1-35 éve lehet fizetni. Szervezetünk nem egy bank, és nem kér sokat a dokumentumok. Tehát, ha szüksége van egy kölcsön nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk további információt a feltételeinket. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba
      E-mail: junkerclaudiahannelore@gmail.com

      E-mail: junkerclaudiahannelore@gmail.com

      köszönöm

      Törlés