2015. április 30., csütörtök

Kritika-A varázslatok órája./ - Csillag és virágpor/- Sweet Notings //Betty

 Sziasztok egy újabb kritika kupaccal érkeztem. Már csak kettő hosszabb blog van hátra! :)  Rendelni még mindig lehet tőlem is! :) Ha szeretnétek kérni valamit jelezzétek! :)
A varázslatok órája

Kinézet: Nagyon szépe a fejléc és a design is. Passzolnak a színek. Nagyon szépen ki van dolgozva minden, de egy pár dolgot hiányolok. A történetnek a fülszövegét, hogy valójában miről is szólna a történeted. A menüket is hiányolom, de ez nem baj ha nincs! Egy kis idő után kicsit a piros színtől kicsit káprázott a szemem. (a fejlécnél, nem a bejegyzéseknél, hanem ott kívül, nem tudom, hogy érted e:D) Kicsit ha azt sötétebbre csinálnád, akkor nem lenne annyira "piros". 

Történet: Szerintem jó maga a történet, amit kitaláltál. Nekem tetszik! Sok minden még nem nagyon derült még ki, hogy mi is lesz benne, de ezért maga bevezető részek tetszenek. Én szurkolok neked! És egy új olvasóval büszkélkedhetsz.:) Sok sikert a továbbiakban! :)

Csillag és virágpor

Bejegyzések: Mivel csak a bejegyzésekről kértél, így erről írok csak. Szóval. Tetszenek az összes bejegyzések a versek, a novellák stb. minden nagyon jó és szépen van kidolgozva. A történetek tetszetek a legjobban! Nagyon tetszenek:) Szerintem ennyi lenne. Tetszik minden. Szép munka! :) 

Sweet Nothings


Kinézet: A fejléc nagyon szép lett! A design is. Nagyon szép ez a narancs vagy barack szín. A moduloknál minden rendben van.

Bejegyzések: Sok jó dolgot osztotok meg. Sokat segítettetek nekem is pl: textúrákba stb. De, néhány dolgot azért szeretnék megkérdezni. Mondjuk raktok ki egy képet egy lányról pl és arról a képről csináltok különböző színeket. Szerintem ezekre nem hiszem, hogy szűkség lenne. De ha igen, akkor bocsi, ha fontos valakinek. Találtam pár textúrát is megnyitottam őket és nagyon kicsik voltak! Ahogy nézegettem azért voltak nagyon jó dolgok! Maga az oldalatok nagyon szép és hasznos! Nagyon ügyesek vagytok! 

A kritikát nem sértésből írtam, csak segíteni szerettem volna! :) 

További sok sikert bloggerinák! :) 

Puszil titeket, 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése