2014. október 25., szombat

Design átalakítás

Sziasztok!:)
Készen vagyok egy design átalakítással(amiben én CSAK a designt csináltam a fejléc nem az én munkám,fejléckészítést nem is vállalok).


Remélem tetszik a rendelőknek,nyugodtan kérjetek tőlem,igyekszem vele ahogy tudok;)

Puszi:


2 megjegyzés:

  1. Kedves Lights Design!

    Amikor a blogotokra tévedtem, akkor abban reménykedtem, hogy valami igényesre akadtam, de sajnos hamar rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. A google már évek óta lehetőséget ad arra, hogy egy képre rákeressünk az interneten. Ez a csodálatos funkció többek között arra is jó, hogy megmutassa, hogy milyen sok "egyedi" tartalmat állítotok elő, és pillanatok alatt találtam olyan forrásblogokat, amiket még fel sem tüntettetek oldalt, ami nem egy kedves dolog. Amikor a képeket kimásolgatjátok, akkor javaslom, hogy vegyétek a fáradtságot és nézzétek meg, hogy az adott blog szerepel-e már a forrásaitok között, és ha nem, akkor legyetek kedvesek odaírni.

    Ezen felül munkátok igényességére utal, hogy ebben a bejegyzésben jól látható, ahogy a képen a "Nincsenek bejegyzések" felirat félig a fejlécre lóg... és ha a blogotokon rákattintunk egy képre, akkor a lightbox nagyját kitakarja az ezen átvirító bejegyzések és menü szövege. Ez egy design blogon szerintem nem éppen a legszerencsésebb, nem mutat rólatok túl jó képet ez az igénytelen megvalósítás.

    Ne értsétek félre, nem lejáratásnak szánom ezeket a sorokat, hanem inkább építő jellegű kritikának. Továbbá nem javaslom a szinte fehér háttéren a fehér betűk használatát sem, mert ilyennel is találkoztam a blogotokon. No és persze ami a legjobban fájt, az a segítséghez nyújtott botrányos leírás, amelyben egy teljes HTML kódot bemásoltatsz a felhasználóval a head-ben található CSS-hez, majd felvetetsz vele egy modult ugyanavval a tartalommal. Amihez nem értetek, azt nem kell erőltetni, vagy át kell gondolni hogy mit is kell csinálni, és azt kell leírni.

    Az oldalatok csodálatos menüje továbbá elég nehézkesen használható, de most ez a többi dolog után talán részletkérdés.

    Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez nem szidásnak van szánva, hanem építő jellegű kritikának. Ha ezt a megjegyzést törlitek, avval a probléma nem szűnik meg, tehát felesleges megtennetek. (és a komment szövegét amúgy is elmentettem, szóval velem sem szúrtok ki ha törlitek, max magatokkal)

    Ha további kérdésetek van, akkor szívesen válaszolok bármire, vagy segítek bármiben akár itt a komment szekcióban, akár emailben az info@edemmester.hu címen.

    Üdv.: edemmester (Edemmester Gamer Blog, EGB WebenWeb blog, Szerelem hatalma, Magyar Blogger Ifjúság)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves edemmester!
      Az előbb kitett blogon már az oldalfejléc is ki lett javítva és nem így néz ki a design,mindenesetre azért köszönjük a véleményt,a kritika mindig jól jön(én vagyok a hibás mert túl hamar raktam ki ide a kész blog designét,ami már nem így néz ki).

      Törlés